SERVICII


CE TREBUIE VERIFICAT CAND SOLICITATI UN DETECTIV PARTICULAR?

  • Legitimatia de detectiv particular eliberata si vizata de agentia angajatoare

Verificarea unui potențial angajat sau client: veridicitatea datelor din CV, pasiuni/vicii, relații personale, comportament ascuns, antecedente personale, bunuri, datorii.

Afla mai mult

Date firmă, analiza financiară, verificarea istoricului companiei, afaceri derulate, furnizori, clienți, relații bancare, valoarea de piață a companiei, credite contractate, cash flow, datorii la bugetul statului, incidente de plată, garanții și ipoteci.

Afla mai mult

CE TREBUIE SA AVETI IN VEDERE LA ANGAJAREA UNEI AGENTII DE DETECTIVI

  • Incheierea unui contract de prestari servicii
  • La efectuarea unei plati sa primiti factura si chitanta
  • Prezentarea licentei de functionare a agentiei
  • Notificarea din partea Autritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

CE NU PUTETI SOLICITA UNUI DETECTIV PARTICULAR

  • Sa incalce Legea, sa violeze propriettatea sau intimitatea unei persoane, sa intercepteze convorbiri, sa execute fotografii sau filmari in spatii si locuri interzise, sa incalce drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei, sa depuna marturie mincinoasa, sa se implice in actiuni de recuperari, de reglari de conturi, sa retina persoane, sa ridice bunuri, sa incalce prevederile Constitutiei, ale Codului Penal si ale altor Legi care reglementeaza domeniile cu care activitatea detectivului s-ar putea intersecta.

 

Pretul pentru serviciile oferite se formeaza in urma unei analize obiective a specialistilor societatii noastre iar la fundamentarea acestuia se tine cont de complexitatea obiectivului si de paleta de servicii solicitate.